Instagram lejon përdoruesit të zgjedhin postimet e taguara në rrjetën kryesore të profilit
Publikuar: para 3 ditëve
Përditësuar: para 3 ditëve
Mbuluar nga 2 burime
Zhvillimet e fundit
para 3 ditëve
Instagram prezanton funksionin që lejon përdoruesit të zgjedhin shfaqjen e postimeve të taguara në rrjetën kryesore të profilit.
Titulli origjinal: Instagram ndryshon rregullat e lojës për postimet e taguara në profil
Instagram ka prezantuar një funksion të ri që u jep përdoruesve më shumë kontroll mbi mënyrën se si shfaqen postimet ku janë etiketuar. Tani, përdoruesit mund të zgjedhin manualisht nëse duan që postimet e taguara të shfaqen në rrjetën kryesore të profilit të tyre, dhe jo vetëm në seksionin e veçantë "Tagged". Ky opsion mund të aktivizohet lehtësisht përmes njoftimeve në DM, menusë me tre pika në postim apo duke mbajtur të shtypur foton në rubrikën e etiketave. Për më tepër, shtimi i këtyre postimeve në profil nuk krijon kopje të reja, dhe përdoruesi mund t’i heqë ato nga rrjeta kryesore në çdo moment pa ndikuar te postimi origjinal. Ky ndryshim e bën profilin një portofol më të kuruar dhe personal, ku mund të ekspozohen bashkëpunimet, kujtimet dhe momentet e rëndësishme pa ripostime shtesë.
Lajmi u raportua së pari nga botasot.info para 3 ditëve. Për më shumë informacione, më poshtë kemi listuar të gjitha burimet që e trajtojnë këtë temë.
2 artikuj
Publikuar: para 3 ditëve
Përditësuar: para 3 ditëve
Mbuluar nga 2 burime
Zhvillimet e fundit
para 3 ditëve
Instagram prezanton funksionin që lejon përdoruesit të zgjedhin shfaqjen e postimeve të taguara në rrjetën kryesore të profilit.
Titulli origjinal: Instagram ndryshon rregullat e lojës për postimet e taguara në profil
Instagram ka prezantuar një funksion të ri që u jep përdoruesve më shumë kontroll mbi mënyrën se si shfaqen postimet ku janë etiketuar. Tani, përdoruesit mund të zgjedhin manualisht nëse duan që postimet e taguara të shfaqen në rrjetën kryesore të profilit të tyre, dhe jo vetëm në seksionin e veçantë "Tagged". Ky opsion mund të aktivizohet lehtësisht përmes njoftimeve në DM, menusë me tre pika në postim apo duke mbajtur të shtypur foton në rubrikën e etiketave. Për më tepër, shtimi i këtyre postimeve në profil nuk krijon kopje të reja, dhe përdoruesi mund t’i heqë ato nga rrjeta kryesore në çdo moment pa ndikuar te postimi origjinal. Ky ndryshim e bën profilin një portofol më të kuruar dhe personal, ku mund të ekspozohen bashkëpunimet, kujtimet dhe momentet e rëndësishme pa ripostime shtesë.
Lajmi u raportua së pari nga botasot.info para 3 ditëve. Për më shumë informacione, më poshtë kemi listuar të gjitha burimet që e trajtojnë këtë temë.
2 artikuj
Përmbledhja përditësohet në kohë reale sipas të dhënave të grumbulluara nga burimet tjera. Për t'u kthyer te lista e plotë, klikoni këtu.

